ΕΣΠΑ

Πώληση Συναλλάγματος

Οι αναγραφόμενες ισοτιμίες αφορούν μόνο χαρτονομίσματα καθώς η εταιρεία δεν αγοράζει κέρματα. Όσον αφορά τα χαρτονομίσματα Αγγλικής Λίρας (GBP) και Ελβετικού Φράγκου (CHF), αποδεκτά είναι τα χαρτονομίσματα μόνο τελευταίας (πιο πρόσφατης) κυκλοφορίας. Σε περίπτωση χαρτονομισμάτων παλαιότερης έκδοσης δεν ισχύουν οι αναγραφόμενες ισοτιμίες στο site. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση για την ισχύουσα ισοτιμία και τις αποδεκτές παλαιότερες εκδόσεις χαρτονομισμάτων των δυο προαναφερόμενων χωρών.

Αν κάνετε συναλλαγή μαζί μας για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας σε πρωτότυπη μορφή το έγγραφο ταυτοποίησής σας (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα). Σε κάθε επόμενη συναλλαγή μπορείτε να μας επιδεικνύετε το έγγραφο ταυτοποίησή σας σε ηλεκτρονική μορφή (Gov Wallet).


(Παρακαλώ πατήστε Προσθήκη για να προστεθεί το νόμισμα)

Λίστα νομισμάτων

Σημαντική σημείωση:Η τιμή ισχύει μόνο για την τρέχουσα ημέρα. Μπορείτε όμως να κλείσετε το ποσό του νομίσματος που θέλετε και θα σας ενημερώσουμε για τη τρέχουσα τιμή την ημέρα που θέλετε να παραλάβετε.

%


 
Προβολή έκδοσης ΑΜΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίζοντας την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης και την πολιτική προσωπικών δεδομένων.